Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є цікава інформація. Так, всесвітньо відоме німецьке ательє Mansory, яке виконує тюнінг "Гелендваґена", Rolls-Royce і навіть Bugatti, взялося за скромний скутер Vespa.

Для цього скутера розробили лімітовану версію Monaco Edition. Електроскутер Vespa Monaco Edition отримав карбонові деталі та шкіряне сидіння. Він оснащений електромотором та має запас ходу 100 км.

Про це стало відомо завдяки інформації на офіційному сайті ательє Mansory.

Vespa Monaco Edition, фото: Mansory
Vespa Monaco Edition, фото: Mansory

Новий Vespa Monaco Edition отримав карбонові переднє крило та обтічники, а також декор у кольорах прапора Монако. Сидіння скутера виготовили з дорогої шкіри з перехресними швами.

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення "Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Vespa Monaco Edition, фото: Mansory
Vespa Monaco Edition, фото: Mansory

Силова установка не зазнала змін. Для доопрацювання у Mansory вибрали електроскутер Vespa Elettrica. Він оснащений двигуном на 5,% л. с. (4 кВт) та батареєю ємністю 4,2 кВт∙год.

Скутер Vespa Elettrica Monaco Edition здатний розігнатися до 70 км/год, яке запас ходу становить 100 км. Зарядити батарею можна за 3,5-4 години.

Vespa Monaco Edition, фото: Mansory
Vespa Monaco Edition, фото: Mansory

Новий Vespa Monaco Edition випустять невеликим тиражем 99 одиниць. Вартість поки не називається, але вона буде суттєво вищою, ніж ціна Vespa Elettrica у стандартній версії, яка становить 8000 доларів.

Нагадаємо, елітні машини з військовими номерами розбурхали Україну: "Ягуар на нуль поспішає, поранених рятувати".

Раніше повідомлялося, таких зібрали лише три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ.

Також, краще, ніж Volvo: розкішний седан від ЗАЗ, який "поради" заборонили збирати.