Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які й дня не можуть прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є цікаві деталі про новий електрокар Xiaomi SU7. Обтічний седан Е-класу вже почали продавати в Україні.

Модель доступна у версіях потужністю 300 та 673 л. с., а її запас ходу становить від 700 до 830 км. Ціна Xiaomi SU7 в Україні становить від 37 500 до 44 300 доларів (залежно від версії моделі) за старі авто з невеликим пробігом.

Судячи з фото, електрокар виставили у шоурумі одного з автосалонів у Дніпрі.

Електромобіль Xiaomi SU7, скріншот: Instagram
Електромобіль Xiaomi SU7, скріншот: Instagram

Xiaomi SU7, перша спроба Xiaomi створити власний електричний автомобіль, має свої успіхи, як ось уже понад 70 тисяч замовлень, а протягом року компанія планує продати 100 тисяч, але без проблем не обійшлося.

Популярні новини зараз
Школярі видихнули з полегшенням: збираються скасувати основні іспити Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня Пенсіонери отримають надбавку з жовтня З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Користувач Apple Destroyer в X опублікував тред з вирізками з сюжетів China Insider з Девідом Чжаном і China Observers на YouTube про проблеми Xiamoi SU7. Перша проблема полягає в тому, що авто не має механічного відкриття замка дверей, він тільки електронний і не розблокується, якщо Xiamoi SU7 втрачає живлення, що може статися під час аварії.

Також є скарги на погану якість матеріалів та проблеми з подушкою безпеки, яка не спрацювала під час однієї з найгірших аварій, у яку потрапила SU7 з випуску. Система автоматичного паркування працює надто швидко, що може спричинити шкоду автомобілю.

Електромобіль Xiaomi SU7, скріншот: Instagram
Електромобіль Xiaomi SU7, скріншот: Instagram

Авто також має проблеми з гальмами. Через маленькі гальмівні колодки звичайне гальмування, в тому числі екстрені, зробити дуже важко. Машину починає заносити, що також спричиняє аварії.

Загалом, під час першого запуску Xiaomi SU7 часто потрапляла в аварії. У медіа зазначають, що компанія була більше зосереджена на маркетингу, ніж на тому, щоби довести авто до хорошого стану.

Нагадаємо, які літери зникнуть із номерних знаків українських машин.

Раніше повідомлялося, літа залишилося зовсім мало: українцям слід готуватися до похолодання.

Також, номерні знаки за 96 000 грн – що впливає на вартість.