Українські АЗС оновили ціни на бензин, дизельне паливо та скраплений газ. Здебільшого цінники продовжили знижуватись, але деяке пальне трохи подорожчало. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Так, станом на 15 лютого середня вартість бензину А-95 преміум склала 49,61 гривні за літр, що на 4 копійки дешевше, ніж попереднього торгового дня. Бензин А-95 подешевшав на 1 копійку – до 47,88 гривні за літр. Водночас ціна бензину А-92 досягла позначки 46,81 гривні за літр, що на 2 копійки дорожче, ніж на день раніше.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Дизельне паливо подешевшало в середньому на 6 копійок – до 51,50 гривні за один літр. Також продовжилося здешевлення зрідженого газу. Цінник становив 25,05 гривні за літр, що на 1 копійку дешевше.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Водночас, як повідомляє "Укрінформ", директор консалтингової групи "А95" Сергій Куюн прогнозує подальше зниження цін на пальне, втім, воно буде не таким активним, як минулого місяця.

"Загалом за січень цього року ціни на бензин та дизель втратили 4-5 грн на літрі, на скраплений газ - близько 15%. Ми бачимо, що у нас у лютому спостерігається потенціал до зниження цін на пальне на 1-2 грн за літр", - вважає експерт.

Раніше портал Знай повідомляв, вже скоро в Україні зміняться ціни на пальне: чи вистачить запасів і що чекає на водіїв на АЗС.

Також наш портал інформував, що 7 років без прав та 40 тисяч штрафу: "хитрих" водіїв попередили, що в Україні заборонено так робити.

Крім того, ми писали, буде як у Європі: на українських водіїв чекають масштабні зміни в автострахування.