Минулого тижня цінники на бензин знизилися в групі на 1 гривню за літр, а дизельне паливо подешевшало на 0,5 гривні за літр. Такими даними ділиться Консалтингова група "А-95".

У п'ятницю, 17 лютого, бензинові партії в середньому по Україні пропонувалися по 38,75 гривні за один літр. При цьому торговий коридор перебував у рамках 36,5-41,5 гривні за літр, що на 0,5-1 гривні дешевше, ніж тижнем раніше.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Найдешевше бензин А-95 пропонувався у південному та західному регіонах України — від 36 до 38 гривень за літр. У серверному та центральному регіонах ціни були помітно дорожчими — від 37,5 до 41,5 гривні за літр. Водночас, бензин А-92 за тиждень втратив у ціні 25 копійок — до 38,75 гривні за літр.

Дизельне паливо за тиждень втратило в ціні 0,5-1 гривню за літр. У середньому цей вид пального пропонувався по 41 гривні за літр, проте торгівля велася у ширшому ціновому діапазоні — від 36,75 до 43 гривні за літр.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Зазначається, що на тижні деякі трейдери намагалися підвищити ціни на дизель у групі, проте це не вплинуло на тенденцію до здешевлення пального.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українські АЗС перерахували вартість бензину, дизеля та автогазу: що буде з цінами далі.

Також наш портал інформував, що 7 років без прав та 40 тисяч штрафу: "хитрих" водіїв попередили, що в Україні заборонено так робити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, привід для радості: в Україні ціни на пальне активно знижуються – якою буде ситуація навесні.