Українські АЗС продовжують знижувати ціни на скраплений газ. Усього за період із 20 по 21 лютого середній цінник опустився на 21 копійку — до 24,36 гривні за літр. Де паливо коштує найдешевше, а де дорожче, показують дані моніторингу Консалтингової групи "А-95", пише enkorr.

Найвищі цінники на автогаз утримуються на автозаправних станціях мереж Rodnik, BVS та Socar – 25,49 гривні за літр. У мережі АЗС "Авантаж 7" це паливо втратило в ціні ще 50 копійок, що зробило цінник найнижчим - 22,45 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

На 0,41 та 0,45 гривні знизили ціни на автогаз станції ОККО та WOG. Наразі літр зрідженого газу коштує 25,34 та 25,19 гривні за літр відповідно.

Станції мережі "Олас" найбільше знизили ціни на автогаз - відразу на 2 гривні за літр, до 22,90 гривні за літр. Найменше ціна на це паливо за вказаний період знизилася в мережі АЗС "БРСМ-Нафта" - на 6 копійок, до 23,95 гривні за літр.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ціни на автогаз. Фото: enkorr
Ціни на автогаз. Фото: enkorr

До 23,05 гривні за літр знизила ціну "Укрнафта", що на 10 копійок дешевше. В той самий час на U.GO цінник впав на 34 копійки - до 23,76 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українські АЗС перерахували вартість бензину, дизеля та автогазу: що буде з цінами далі.

Також наш портал інформував, що 7 років без прав та 40 тисяч штрафу: "хитрих" водіїв попередили, що в Україні заборонено так робити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, вже скоро в Україні зміняться ціни на пальне: чи вистачить запасів і що чекає на водіїв на АЗС.