За радянських часів, Запорізький автозавод випускав один з найпопулярніших "народних" автомобілів, перші моделі стали називати "горбатими" через напівкруглий дах.

"Горбатий" Запорожець випускався з 1960 по 1969 роки та мав двигун потужністю тільки 23 к.с., з робочим об'ємом 0,75 л. В мережі Instagram показали один з таких автомобілів, лише після ретельного тюнінгу.

Запорожець. Фото: Instagram
Запорожець. Фото: Instagram

Яскраво жовтий автомобіль з нікельованими підфарниками та ручками, виглядає ніби щойно з заводу. Менше з тим, не лише зовні, в середині автомобіль відреставрований ідеально. Сидіння, ручка коробки передач тощо...

Запорожець. Фото: Instagram
Запорожець. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо, що ЗАЗ найбільш піддається втручанням, завдяки доступності до двигуна та коробки передач, цей автомобіль люблять вдосконалювати, створюючи з нього то всюдиходи, то спорткари.

Запорожець. Фото: Instagram
Запорожець. Фото: Instagram

Цього разу ні двигун, ні зовнішній вигляд не зазнали особливих змін. Автентичні назви "Запорожець" залишилися. Змінився лише колір, який став надзвичайно симпатичним.

Нагадаємо, ми писали, що кожен мужик чекав на цю "Білку": рідкісні кадри унікального "Запорожця", навіть у Lamborghini немає таких дверей

Як повідомляв "Знай.ua" на такому не соромно і в люди виїхати: умільці перетворили старий ЗАЗ-968М на стильний спорткар.

Також "Знай.ua" інформував, Ісус перетворював воду на вино, а українець зробив із "Запорожця" вантажівку.