В Україну останній рік завозяться автомобілі швидкої медичної допомоги різних марок, які купуються волонтерами або передаються як гуманітарна допомога різними міжнародними організаціями.

У Києві зафіксували авто карети швидкої допомоги, яке належить International Rescue Team з Бранденбурга. Про це пише autocentre.

Карета швидкої допомоги. Фото: Автосервіс
Карета швидкої допомоги. Фото: Автосервіс

Швидка побудована на шасі IVECO Daily, яке нечасто зустрічається у нас в якості "швидкої". Кузовну надбудову для нього виготовила іменита німецька компанія Binz.

Фургон зроблений із склопластикових сендвіч-панелей та відрізняється оригінальним оформленням синіх проблискових маячків, які стильно інтегровані у верхні кромки даху, а також передні та задні стійки каркаса.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Карета швидкої допомоги. Фото: Автосервіс
Карета швидкої допомоги. Фото: Автосервіс

Компанія Binz Automotive GmbH має багату історію. Вона була заснована ще 1936 року. У 1955 році вона випустила перший у світі автомобіль швидкої допомоги з цільнометалевим кузовом – на базі Mercedes-Benz 180, 180D і 190. У 1977-му було презентовано інноваційну "швидку" на базі Mercedes-Benz W123, а ще через два роки – і на позашляховику Gelandewagen. 2000-го компанія почала випуск нових кузовів для "швидких" – зі склопластикових сендвіч-панелей.

Нагадаємо, ми писали, що українським водіям готують "сюрприз" у вигляді нових штрафів: скільки і за що доведеться платити.

Як повідомляв "Знай.ua" обов'язковий техогляд в Україні: скільки водіям доведеться заплатити за перевірку важливих деталей.

Також "Знай.ua" інформував, автолюбителі зробили тюнінг старенькому "Запорожцю": блищить, наче іграшка.