Під час купівлі автомобілів бувших у вжитку зазвичай звертають увагу на якість кузова, зносостійкість внутрішньої обшивки та пробіг.

Є кросовери, з якими виникають найбільші труднощі під час перепродажу, пише autotheme.info.

Одними з найпроблемніших авто є преміальні моделі з потужними силовими агрегатами. Одним із таких авто є Mercedes-Benz М-класу, випущений з 2005 по 2011 рік. Ці кросовери досить непогані, але покупців може відлякати транспортний податок на автомобілі, які оснащені двигунами 272, 306 і 388 к.с.

Дорогі авто. Фото: Facebook
Дорогі авто. Фото: Facebook

Крім того, авторитет Mercedes-Benz як марки, яка випускає виключно надійні автомобілі, кілька просів через випуск цієї моделі і всю справу в досить примхливому двигуні. Не останню роль грає те, що в цих автомобілях потужні двигуни, які потребують велику кількість палива.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Таке характерно для багатьох старих преміальних кросоверів, які мають під капотом надто багато потужності.

Отже, купуючи потужну автівку не забувайте про те, чи зможете ви її продати, щоб оновити свій гараж. Це стосується таких марок як BMW X5 та X6 з моторами 249, 313, 381, 450 к.с., їх агрегати складні та дорогі в обслуговуванні. У Audi ідентична ситуація з моделлю Q7.

Нагадаємо, ми писали, що популярний вид авто може зникнути з ринку, українцям таке теж загрожує: названа причина.

Як повідомляв "Знай.ua" жодного диму та крадіжки солярки: українських водіїв змусили їздити лише електричним транспортом.

Також "Знай.ua" інформував, АЗС скоригували вартість автогазу: таких цін водії не бачили давно.