В Україні дещо прискорилися темпи зниження цін на скраплений газ. Середній цінник за тиждень із 17 по 24 лютого опустився ще на 0,65 гривні — до 24,21 гривні за літр. Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

За останній тиждень цінники на скраплений газ варіювалися в межах 21,45–25,49 гривні, залежно від мережі АЗС. Так, наприклад, у мережах WOG та ОККО даний вид палива подешевшав на 0,45 та 0,41 гривні — до 25,19 та 25,34 гривні за літр відповідно.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Найбільше впали ціни на заправних станціях "Олас" – на 2 гривні, до 22,90 гривні за літр. У мережах "Овіс" та "Авантаж 7" автогаз коштує 24,49 та 21,45 гривні за літр відповідно, що на гривню дешевше, ніж тижнем раніше.

На 1,10 гривні знизила вартість автогазу "Укрнафта" та продає його по 23,95 гривні за літр. До 23,69 гривні за літр опустився цінник на станціях U.GO, а це на 76 копійок дешевше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ціни на автогаз. Фото: enkorr
Ціни на автогаз. Фото: enkorr

Водночас були АЗС, які цінники на скраплений газ не змінили. Різниця цін на пальне на різних станціях становить 4,04 гривні за літр.

Варто зазначити, що середній цінник на скраплений газ на рівні майже 24 гривні за літр, українські водії не бачили досить давно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що сніг йде, а разом з ним і націнки: українські АЗС оновили вартість бензину та солярки.

Також наш портал інформував, що 7 років без прав та 40 тисяч штрафу: "хитрих" водіїв попередили, що в Україні заборонено так робити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, вже скоро в Україні зміняться ціни на пальне: чи вистачить запасів і що чекає на водіїв на АЗС.