В Україні продовжують падати ціни на скраплений газ. Так, за тиждень із 24 лютого по 3 березня цей вид палива в середньому подешевшав ще на 55 копійок — до 23,67 гривні за літр. Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

За цей період цінники на скраплений газ зафіксувалися в діапазоні 20-95-24,99 гривні за літр. Так, на АЗС ОККО та WOG даний вид пального подешевшав на 72 копійки та 55 копійок — до 24,62 та 24,51 гривні за літр відповідно.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Найбільше за тиждень цінник на автогаз опустився на АЗС Amic – на 1,30 гривні, до 22,06 гривні за літр. Також помітним здешевленням відзначилася мережа "Фактор", де скраплений газ досяг ціни 21,80 гривні за літр, що на 1,10 гривні дешевше. На заправках мережі VostokGaz паливо подешевшало найменше - на 10 копійок, до 22,84 гривні за літр.

Ціни на автогаз. Фото: enkorr
Ціни на автогаз. Фото: enkorr

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Найвигідніше заправитися автогазом можна в мережі АЗС "Авантаж 7" - за 20,95 гривні за літр, що на 50 копійок дешевше, ніж тижнем раніше. Найдорожчий скраплений газ фіксується на АЗС BVS – 24,99 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що боги почули наші молитви: в Україні водіям пом'якшили покарання за ГБО, можна спокійно їздити.

Також наш портал інформував, чи недоторканний запас зайвим не буде? Як посівна може вплинути на вартість палива в Україні.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, вже скоро в Україні зміняться ціни на пальне: чи вистачить запасів і що чекає на водіїв на АЗС.