На українських АЗС продовжує дешевшати зріджений газ та дизель, а бензин дорожчає, але це стосується не всіх марок цього палива. Про це свідчать дані щоденного моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

У першій половині березня на ринку пального в Україні спостерігається тенденція зниження цін. Особливо стрімко дешевшає автогаз, середній цінник на який впритул наблизився до позначки 23 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 8 березня бензин А-95 преміум у середньому пропонується по 49,25 гривні за літр. Якщо порівнювати з попереднім торговим днем, цінник знизився на 1 копійку. Бензин А-95 на українських АЗС у середньому подешевшав на 2 копійки – до 47,47 гривні за літр. Водночас, бензин А-92 подорожчав, щоправда, незначно - в середньому на 2 копійки, до 46,55 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дизельне паливо продовжило дешевшати і втратило в ціні в середньому 3 копійки - до 49,16 гривні за літр. Скраплений газ подешевшав найбільше. Середній цінник на нього встановився на позначці 23,19 гривні за літр, що на 11 копійок дешевше, ніж на день раніше.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що недоторканний запас зайвим не буде? Як посівна може вплинути на вартість палива в Україні.

Також наш портал інформував, що 7 років без прав та 40 тисяч штрафу: "хитрих" водіїв попередили, що в Україні заборонено так робити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, вже скоро в Україні зміняться ціни на пальне: чи вистачить запасів і що чекає на водіїв на АЗС.