Хоча холод уже відступив від України, але лайвхаки для автомобілістів ніколи не будуть зайвими. Тому запам'ятайте цей і він вам напевно знадобиться.

Якщо пощастить, досить швидкого пуску обігрівачів, щоб очистити вітрове скло, але в дні, коли сніг лягає, потрібно щось ефективніше.

Що ж, одна перукарка приголомшила автомобілістів своїм геніальним лайфхаком для розморожування машини за допомогою предмета, який вона використовує щодня на роботі.

Скрін, відео YouTube перукар
Скрін, відео YouTube перукар

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жінка, яка публікує повідомлення під ім'ям свого Джека Рассела, Розі поділилася відео про те, як вона використовує шпильку для волосся, щоб видалити кригу з вітрового скла замість скребка.

У ролику, який набрав багато переглядів, власниця акаунту @rosie_the_jack_russle сказала: "Ось як мобільний перукар розморожує вікна своєї машини за допомогою шпильки для волосся зі свого ящика з дрібними штучками. Кому взагалі потрібен скребок?".

Ціна жіночого аксесуара для волосся допоможе заощадити сотням водіїв, оскільки ті, хто не зможе правильно розморозити лобове скло, можуть бути оштрафовані в деяких країнах, таких, як Велика Британія.

@rosie_the_jack_russle

#mobilehairdresser #iceicebaby #fyp #winterishere

♬ Roll With It - Oasis

Нагадаємо, що не витрачайтеся на бензин: українським водіям запропонували терміново перейти на газ, і ось чому.

Раніше ми повідомляли, що українські водії матимуть змогу по-новому замовляти номери: у МВС розповіли, як зміниться процедура.

Також стало відомо, що ціни на автогаз руйнуються, а бензин дорожчає: АЗС змінили вартість палива.