Декілька тижнів тому ми повідомляли, що практичний у всіх регіонах нашої країни падають ціни на автогаз. Це не всі позитивні для водіїв новини. Справа в тому, що в Україні ціни на дизельне паливо також знижуються.

На українських АЗС лише за добу, з 16 по 17 березня, ціни на солярку знизилися в середньому на 36 коп./л – до 48,25 грн/л.

Про це стало відомо завдяки повідомленню експертів економічного порталу enkorr.ua.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

"Роздрібні ціни на паливо в Україні продовжують знижуватися. Так, дизпаливо в середньому подешевшало на 36 коп./л, до 48,25 грн/л", — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також аналітики зазначили, що такі мережі як Shell, Socar, KLO, UPG, "Укр-Петроль", Ovis зменшили вартість дизпалива на 1 грн/л, мережу "Маркет" - на 2 грн/л.

Ціни на паливо, скріншот: enkorr.ua
Ціни на паливо, скріншот: enkorr.ua

"Укрнафта", Chipo, Mango, ZOG та "БРСМ-Нафта" відкоригували вартість дизпалива у бік зменшення на 50-85 коп./л.

На автозаправних станціях KLO, BVS та "Маркет" подешевшали різні види бензину практично на 1 грн/л.

Рівно через рік після того, як російські окупанти вторглися на територію нашої країни, на українських АЗС середні роздрібні ціни на дизельне паливо зменшилися на 5,1% - до 50,00 грн/л.

На думку експертів, Україна входить у вкрай відповідальний період: пальним необхідно забезпечити армію, що визволятиме наші території, аграріїв, які забезпечують продовольчу безпеку частини світу та своєї країни, а разом і громадян, які з приходом тепла дедалі частіше користуватимуться власними автівками.

Нагадаємо, в Україні перерахували ціни на пальне: скільки коштуватиме заправитися бензином, дизелем і автогазом.

Раніше повідомлялося, водії схрестили пальці: цінники на автогаз впали нижче за психологічну позначку.

Також, проста жіноча дрібниця очистить лобове скло машини: автомобілісти впізнали лайфхак на мільйон.