На українських заправних станціях оновились середні ціни на всі види палива. Цього разу найбільше знизилася вартість дизельного палива, водночас цінники на бензин почали зростати. Про це свідчать дані моніторингу на порталі Мінфін.

В останні місяці українські водії спостерігали поступове зниження цін на пальне, що підскочили внаслідок енергетичного терору країни-агресора. Останні дні березня тенденція до здешевлення утримується на ринку палива, втім, не без винятків.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 27 березня найбільше водіїв порадувало дизельне паливо, яке подешевшало в середньому на 28 копійок – до 47,68 гривні за літр. Продовжив дешевшати й скраплений газ. Середній цінник зупинився на позначці 22 гривні за літр, що на 4 копійки дешевше, ніж попереднього торгового дня.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Бензин не дуже порадував водіїв, оскільки ціни на нього трохи підтягнулися догори. Так, паливо марки А-95 преміум у середньому пропонується по 49,16 гривні за літр, що на копійку дорожче. Бензин А-95 подорожчав на 5 копійок – до 47,26 гривні за літр. Бензин А-92 у середньому став на 3 копійки дорожче - по 46,40 гривні за літр.

Раніше портал Знай повідомляв, паливний цінопад: АЗС показали нові ціни на бензин, автогаз та дизель, що подешевшало найбільше.

Також наш портал інформував, як виявити скручений пробіг на автомобілі: ознаки, які вказують, що вас намагаються обдурити.

Крім того, ми писали, фари, брудні номери та дистанція: за що копи найчастіше штрафують українських водіїв навесні.