На українському ринку палива продовжує активно дешевшати скраплений газ. Так, за місяць – з 1 по 31 березня, цей вид палива втратив у ціні в середньому 2,04 гривні за літр або 8,5%. Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

У березні автогаз продовжив дешевшати і в середньому за місяць знизився в ціні на 8,5% – до 21,72 гривні за літр. Наприклад, на станціях ОККО та WOG зріджений газ упав у ціні на 1,96 та 1,98 гривні – до 22,66 та 22,53 гривні за літр відповідно.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

На 1,60 гривні за літр автогаз подешевшав на станціях державної "Укрнафти" та продається по 21,45 гривні за літр. Традиційно найнижчий цінник на дане паливо встановила мережу АЗС "Авантаж 7" - 19,45 гривні за літр. За місяць вартість автогазу в цій мережі впала на 1,83 гривні.

Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr
Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На 2,40 та 2 гривні знизилася вартість автогазу на станціях KLO та SOCAR - до 20,69 та 23,12 гривні за літр відповідно. Мережі АЗС "БРСМ-Нафта", Shell, Chipo, Luxwen, BVS, "Овіс", VST та інші також знизили цінники на скраплений газ. Діапазон здешевлення був у межах 1,74-3,3 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні влітку можуть злетіти ціни на різні види палива: що чекає на водіїв.

Також наш портал інформував, зниження цін на пальне: експерт спрогнозував як зміниться вартість бензину та дизеля.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, випив та сів за кермо? У Раді думають посилити штраф для таких водіїв, легко відібравши їхнє авто.