Довгі роки українці ділилися один з одним байками та анекдотами про те, як депутати сідають за кермо "народного" авто Таврія. Прийшов цей час, на основі всіма улюбленої "Таврії", один із любителів автосправи створив своїми руками VIP-варіант для всіх депутатів Верховної Ради, а заразом і міністрів.

Про це дивовижне авто повідомляє портал Hyser.

Розкішна Таврія, скріншот: YouTube
Розкішна Таврія, скріншот: YouTube

Тепер в Україні справді є щонайменше один VIP-ЗАЗ. Оголошення про продаж даного "шедевра" розміщено на одній із найпопулярніших інтернет-майданчиків.

Розкішна Таврія, скріншот: YouTube
Розкішна Таврія, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В оригинале текст объявления звучит так: "заз VIP S Klass: дискові тормоза по колу від ваз 2109, титанові диски, нова резина, гідро ручник, ругуліровка руля вверх вниз, рульова рейка ваз 2109, стойки по колу ваз 2110, підігрів сідушок + лобового скла, ел. стекло.підйомники, тонована+лобак, дорога хороша музика, бар на 4 бокали + шампанське, диван складаєтся в перегородку, опускаєся і виймаєся, панорамна криша, біксенонові лінзи+ксенонові галогенки заклеїна вінілом білий перламутр, ходова вся повністю нова, хороша шумоізоляція, авто після капіталки в авто вкладено душу багато час труда і немало коштів…".

Розкішна Таврія, скріншот: YouTube
Розкішна Таврія, скріншот: YouTube

Жарти жартами, але в оновленій Таврії справді є всі атрибути розкоші:

- у дах вмонтовано справжній панорамний люк. Ну, чим не Майбах?
Високі стелі;

- про те, що Таврія належить до високого класу свідчить як шикарний салон, а й відповідні логотипи всередині;
є великий диван;

- передбачено міні-бар. Якщо бути точніше – місце під келихи.

Нагадаємо, Ісус перетворював воду на вино, а українець зробив із "Запорожця" вантажівку: найкращий помічник на городі.

Раніше повідомлялося, перетворити "Запорожець" на BMW e53 одним махом, українці здивовані рукастому умільцю: ""Машина звір, але колеса...".

Також, зате не пішки: легендарне авто, яке може дозволити собі кожен другий українець, вистачить мінімалки.