В Україні перерахували ціни на бензин, дизельне паливо та скраплений газ. Як змінилися цінники на станціях заправки, показують дані щоденного моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

На українському ринку палива утримується стабільна ситуація, яка сприяє поступовому здешевленню бензину, дизеля та автогазу. З початку 2023 року цінники на АЗС стали помітно нижчими і у квітні пальне продовжує падати в ціні.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 7 квітня бензин А-95 преміум у середньому пропонується по 49,02 гривні за літр, що на копійку дешевше, ніж попереднього торгового дня. Бензин А-95 подешевшав суттєвіше - на 7 копійок, до 46,96 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Середній цінник на бензин марки А-92 досяг позначки 46,12 гривні за літр, що в порівнянні з попереднім днем ​​дешевше на 2 копійки. Дизельне паливо втратило в ціні 6 копійок і продається в середньому 47,10 гривні за один літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Здешевлення зрідженого газу сповільнилося і цінник знизився лише на 1 копійку. У середньому автогаз на АЗС пропонується по 21,68 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заправляйтеся та катайтеся: в Україні рекордно дешевшають солярка та бензин, що буде з цінами у квітні.

Також наш портал інформував, 680 гривень та за ґрати на 10 діб: українським водіям нагадали без чого не можна виїжджати на дорогу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що бензин майже по 60: що буде з цінниками на АЗС після повернення довоєнних податків на паливо.