Українські водії повинні пам'ятати, що згідно з пунктом 9.8 правил дорожнього руху, починаючи з 1 травня, не буде обов'язкового включення денних ходових вогнів або ближнього світла фар у денний час доби під час руху поза населеними пунктами, якщо такі вогні відсутні.

У ПДР України зазначено, що включення денних ходових вогнів або ближнього світла фар поза населеними пунктами незалежно від часу доби є обов'язковим лише з 1 жовтня по 1 травня. У період з 1 травня до 1 жовтня не використання ближнього світла або денних ходових вогнів у світлий час доби не є порушенням.

Це пов'язано з необхідністю забезпечення додаткової видимості транспортного засобу в умовах недостатнього освітлення, особливо в осінньо-зимовий період.

Раніше ми розповідали: У Верховній раді розповіли, кому з українців не пощастить

Нагадуємо: Фанатам Marvel показали моторошну аварію Джеремі Реннера

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також: Ціни на бензин, дизель та автогаз перерахували