Свого часу з конвеєра сходило чимало модифікацій легендарного "Запорожця", але ніхто з інженерів не експериментував із автомобілем так, як це роблять прості гаражні умільці. Так, у мережі показали дуже незвичайний екземпляр – ЗАЗ-968 у кузові універсал. Фото опублікували в instagram на сторінці 3a3_968m.

"Запорожець" - легковий задньопривідний автомобіль із кузовом типу дводверний седан. Запорізький автомобілебудівний завод випускав чимало модифікацій машини, наприклад, у кузові пікап або для людей з обмеженими можливостями, також були експортні моделі. Втім, із конвеєра ніколи не сходив ЗАЗ у кузові універсал. Це вирішили виправити гаражні майстри.

ЗАЗ-968 "Запорожець", скріншот з відео
ЗАЗ-968 "Запорожець", скріншот з відео

Так, народні умільці взяли раритетний ЗАЗ-968М і трохи "почарували" над кузовом. В результаті вийшов свого роду "Запорожець" універсал.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Перше, що кидається в око – набагато більше простору в салоні, якого не завжди вистачало у стандартній версії. У такому автомобілі вже без проблем може поміститися вся родина та особисті речі.

Якби автоЗАЗ випускав такий "Запорожець", то він з величезною ймовірністю мав успіх і міг би стати непоганим сімейним автомобілем.

Раніше портал Знай повідомляв, ракета на колесах: українець перетворив свій "Запорожець" на гоночний болід, що розганяється до 250 км/год.

Також наш портал інформував "Горбатий" нового покоління: як міг би виглядати сучасний "Запорожець" на електротязі та з повним приводом.

Також наш портал інформував, спортивний "Запорожець" візуально скидався на Ferrari: як міг виглядати народний автомобіль.