Народні умільці вже не доводили, що "Запорожець" - універсальний автомобіль, з якого можна зробити і позашляховик, і кабріолет, і всюдихід. Як виявилося дітище автоЗАЗу можна ще й "навчити" плавати. На сторінці offroad.ua.official у соцмережі instagram показали унікальну амфібію ЗАЗ-968М.

Інженери Запорізького автомобілебудівного заводу свого часу навіть у найяскравіших фантазіях не могли уявити, як звичайні гаражні умільці експериментуватимуть над автомобілями "Запорожець".

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Так, українець втілив мрію, напевно кожного рибалки, та створив унікальний автомобіль амфібію на базі ЗАЗ-968М. Випробування незвичайного транспортного засобу було відбито очевидцями і, як стверджується, проводилося на річці Десна, десь на Київщині.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На відео видно, що "Запорожець" впевнено пливе річкою. При цьому дах автомобіля обрізаний "під кабріолет". Ймовірно, на такий крок пішли для зручності – щоб можна було і рибку половити, і безпечно евакуюватися з "борту", якщо раптом станеться позаштатна ситуація і він почне тонути.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв повнопривідний "Запорожець" для села: умілець створив унікальний позашляховик на базі ЗАЗ-968.

Також наш портал інформував "Червонокнижний" Запорожець: симпатичний міні-пікап ЗАЗ-968МП, який не можна було купити ні за які гроші.

Крім того, інформаційний портал Знай писав, красиво жити не заборониш: як виглядає супербюджетний кабріолет на базі ЗАЗ-968, ідеальний для літніх поїздок.