В Україні засвітився один із найнезвичайніших тюнінгованих "Запорожців". Легендарний автомобіль перетворили на нестримний позашляховик, встановивши у нього двигун від "Газелі" та підвіску від УАЗ. Як виглядає машина, продемонстрували на сторінці zazmyzaz у соціальній мережі instagram.

"Запорожець" за рахунок своєї невеликої ваги та конструкції має непогану прохідність, що регулярно демонструють любителі поганяти на ретро автомобілі бездоріжжям. Off-Road заходи нерідко відвідують і водії сучасних іномарок, які часом застрягають там, де без проблем проходить ЗАЗ.

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Так, українські умільці вирішили вдосконалити можливості автомобіля та створити справжню грозу бездоріжжя – Off-Road "Запорожець".

Off-Road "Запорожець". Фото: скрін youtube
Off-Road "Запорожець". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Основою модифікації став ЗАЗ-968М, який перетворили майже до невпізнанності. Заводський мотор замінили потужнішим двигуном від "Газелі", а від УАЗа взяли підвіску.

"Мотор від газель підвіска від УАЗ, як вам таке поєднання?", - йдеться у підписі до фото автомобіля.

В результаті вийшов дуже лютий та ефектний Off-Road "Запорожець", який без проблем подолає будь-яке бездоріжжя і навіть неглибокі річки.

Раніше портал Знай повідомляв повнопривідний "Запорожець" для села: умілець створив унікальний позашляховик на базі ЗАЗ-968.

Також наш портал інформував "Червонокнижний" Запорожець: симпатичний міні-пікап ЗАЗ-968МП, який не можна було купити ні за які гроші.

Крім того, ми писали, домашній танк: стареньку "Таврію" перетворили на нестримний всюдихід на гусеницях.