Група міських дослідників зупинилася на золотій копальні з сотень кинутих старих автомобілів та гелікоптерів.

26-річний Деніел Грей, з Лінкольншира, останні три роки досліджує занедбані місця у Великій Британії і тепер веде канал на YouTube, присвячений цим цікавим знахідкам, під назвою "Покинута Велика Британія".

Човен на покинутій фермі, фото: Caters News
Човен на покинутій фермі, фото: Caters News

На цьому цвинтарі автомобілів на околиці Ньюкасла, на занедбаній старій фермі знаходяться старі старовинні автомобілі, мотоцикли та гелікоптери вартістю понад 600 тисяч фунтів стерлінгів, які залишилися гнити, що робить його будь-якою мрією знайти автолюбителів.

Марки та вік вертольотів залишаються невідомими, проте протягом усього відео ви можете помітити мотоцикл Yamaha 1980-х років, стару Alfa Romeo та вінтажний Saab 900, про який забув час.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Гелікоптер на покинутій фермі, фото: Caters News
Гелікоптер на покинутій фермі, фото: Caters News

Деніел сказав: "Я і кілька друзів відвідали це місце після розмови з хлопцем, який володіє фермою, і він упустив нас на територію, і ми були вражені тим, що знайшли... Коли ми розмовляли з цим хлопцем, він не міг точно визначити Як довго вони у нього є, але колекція накопичувалася багато років.Деякі автомобілі було дійсно важко дізнатися через те, що вони були кинуті напризволяще. Це справжня ганьба, коли ми розмовляли з власником, і єдина причина, через яку все так закінчилося – це чисто через гроші. Їх відновлення коштує надто дорого, і надто дорого їх перевозити та утилізувати. За стилем автомобілів ви можете сказати, що деякі з них були тут протягом десятиліть, і ви можете сказати, що деякі з моделей дуже рідкісні, тому на фермі має бути неабияка кількість грошей, я б сказав, якби всі вони були відновлені, то це обійшлося б у більш ніж 600 000 фунтів стерлінгів».

Колекція старовинних автомобілів, фото: Caters News
Колекція старовинних автомобілів, фото: Caters News

Список деяких марок автомобілів, які були знайдені:

  • Мотоцикл Yamaha 1980 року випуску
  • SAAB
  • Альфа Ромео
  • Гелікоптер Близнюки
  • Екскаватор JCB
  • Джип
  • Land Rover
  • Мерседес
  • Фіат

Нагадаємо про "Запорожець" для мажорів: в Україні засвітився "елітний" Golden ZAZ у кузові кабріолет.

Раніше ми повідомляли про Бетмобіль на мінімалках: українець зробив "злий" тюнінг ЗАЗ-1103 "Славута", від одного виду мурашки.