Гаражний майстер перетворив старий ЗАЗ-968 на справжній витвір мистецтва. Автомобіль має ряд доробок по кузову, а також оснащений двигунами та ходовою від BMW. Як виглядає незвичайне творіння, показали на сторінці zazmyzaz у соціальній мережі instagram.

"Запорожець" - ідеальний автомобіль як для початківців, так і професійних тюнінг-майстрів. Відносно проста конструкція дає простір для різних модифікацій, а низька вартість зменшує розмір збитків у разі невдачі.

Запорожець, скріншот: YouTube
Запорожець, скріншот: YouTube

Так, один із майстрів вирішив перетворити раритетний ЗАЗ-968 на справжній витвір мистецтва. Він удосконалив кузов "Запорожця", а також встановив на нього 2-літровий двигун та ходову від BMW 520 E-34.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Drift ЗАЗ 968А з ходовою та двигуном 2.0 від BMW 520 E-34", - йдеться у підписі до фото авто.

Користувачі мережі залишилися у захваті від такого тюнінгу та зазначили, що "Запорожець" з такою начинкою, швидше за все, літає, а не їздить.

"Не їде, а летить одразу з таким фаршем та вагою. Це гармата", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні засвітився Off-Road "Запорожець" з мотором від "Газелі" та підвіскою УАЗ: брутальний та потужний.

Також наш портал інформував "Червонокнижний" Запорожець: симпатичний міні-пікап ЗАЗ-968МП, який не можна було купити ні за які гроші.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, мрія рибалки: українець перетворив ЗАЗ-968М на амфібію, моторні човни блякнуть на його тлі.