Український автолюбитель та явний фанат Lamborghini здивував незвичайним тюнінгом знаменитого "Запорожця". Умілець перетворив ретро автомобіль на стильний спорткар, щоправда, лише зовні. Про це розповідає портал wheel-news.

"Запорожець" вже давно не випускається, але не втрачає популярності. Нерідко автолюбителі вдихають друге життя у дітище автоЗАЗу, реставруючи і навіть модернізуючи його.

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Так, українець зробив дуже незвичайний тюнінг старенького "Запорожця", випущеного ще 1994 року. Надихнувшись виглядом знаменитого суперкара Lamborghini, він перетворив свій автомобіль.

Головна фішка – двері в стилі суперкара Lamborghini. Умілець вклав чимало сил і часу для того, щоб двері зачинялися і відчинялися так само повільно, як і у легендарної моделі. Такого ефекту вдалося досягти завдяки тому, що на кожних дверцятах встановлено по два амортизатори.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тюнінг "Запорожця". Фото: із мережі
Тюнінг "Запорожця". Фото: із мережі

Доопрацював українець та салон, встановивши шкіряні сидіння від Alfa Romeo, які надають машині ще більшої ефектності. На жаль, "Запорожець" не став спорткаром, незважаючи на свій зовнішній вигляд. Під капотом залишився 1,2-літровий двигун потужністю 40 кінських сил.

Раніше портал Знай повідомляв, збільшений кліренс і потужніший двигун: як виглядав пікап "Таврія", якому не вдалося потрапити на конвеєр.

Також наш портал інформував, в Україні засвітився Off-Road "Запорожець" з мотором від "Газелі" та підвіскою УАЗ: брутальний та потужний.

Крім того, ми писали, "Таврія" нового покоління: дизайнер показав, якою могла б стати сучасна українська автолегенда.