Свого часу автомобіль "Таврія", який багато хто знає під назвою ЗАЗ-1102, став основою для масштабного випуску цілої низки хороших машин. На Запорізькому автомобільному заводі випускали "Таврії" від 5-дверного ліфтбека до повноцінного пікапа.

Даний ряд автомобілів подарував нам такі відомі моделі як "Славута", він же ЗАЗ-1103 - п'ятидверний ліфтбек, а також "Дана" - п'ятидверний універсал ЗАЗ-1105, який втішив шанувальників цих автомобілів покращеною аеродинамікою кузова. Не варто забувати і про пікап, модель ЗАЗ-11055.

У мережі можна знайти зображення рестайлінгового ЗАЗ Tavria Nova 2022 від Романа Прядка, пише портал Hyser.

Tavria Nova, скріншот: Instagram
Tavria Nova, скріншот: Instagram

На думку дизайнера, електричний Запорожець залишиться тридверним хетчбеком, але з плавнішими рисами, ніж у базової моделі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Корму електромобіля він прикрасив двома смугами світлодіодних ліхтарів, розділеними посередині чорною декоративною табличкою з написом Tavria.

Tavria Nova, скріншот: Instagram
Tavria Nova, скріншот: Instagram

Назву моделі прикрашає і дверні пороги. У задньому бампері – чорна пластикова вставка. У чорний пофарбовані колісні арки, окантування скління та оригінальні колісні диски з жовтими акцентами у колір кузова.

Нагадаємо, літо на носі: скільки обійдеться підготувати вашу "ластівку" перед сезоном.

Раніше повідомлялося, збирали не для Англії: гроза українських доріг від ЗАЗ із правим кермом, про яку мало хто знає.

Також, що буде з цінами на пальне: експерти не можуть дійти згоди.