Для всіх наших читачів, які і дня спокійно прожити не можуть без чогось цікавого з автосвіту, ми маємо дуже цікаву історію.

Ходять чутки, що Запорізький автомобільний завод може знову налагодити випуск легендарного авто Lanos, але вже в новому стилі, з Daewoo нова модель нічого спільного не матиме.

У соціальних мережах вже є перші зображення, як може виглядати нове авто. Експерти з ринку впевнені, що ця "новинка" має всі шанси повторити успіх оригінального "Ланоса" на нашому ринку.

Про це пише портал "Автотема".

Новий Lanos за проектом Dacia, скріншот: YouTube
Новий Lanos за проектом Dacia, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Повідомляється, що український завод тісно співпрацює з французьким автогігантом Renault, який зараз виробляє третє покоління під двома мареннями - Renault і Dacia.

У якому вигляді машину можуть запропонувати в Україні, наразі невідомо. Очікується, що збирання нового Logan організують на потужностях Запорізького автозаводу, але продаватиметься воно під назвою ZAZ Lanos.

Новий Lanos за проектом Dacia, скріншот: YouTube
Новий Lanos за проектом Dacia, скріншот: YouTube

За попередніми даними, машинокомплекти для збирання нового "Ланоса" поставлятимуться з Румунії. Автомобіль для України відрізнятиметься від донорської моделі світлотехнікою та радіаторними ґратами.

Зазначимо, що вперше про випуск нового покоління ZAZ Lanos заговорили вже в далекому 2007 році, коли був показаний його прототип. Виробництво новинки розраховували налагодити у 2009 році, але цього не сталося.

Нагадаємо, уживані авто, які не варто купувати: які біди чекають на нових власників.

Раніше повідомлялося, що на дорозі справжній "Чебуратор": як вилядить монстр-трак "Запорожець", навіть фари не змінили.

Також, посередники, до побачення: українцям приготували новий формат купівлі-продажу авто, лише три кроки.