Мотоцикл, що працює на пиві - звучить, як фантастика, але винахідник із США Кай Майклсон зміг створити такий незвичайний апарат. Про це повідомляє UPI.

Кай Майклсон відомий своїми незвичайними винаходами, але цього разу зміг ще більше здивувати. У своєму гаражі у Блумінгтоні він модифікував мотоцикл. Наголошується, що майстер замінив бензиновий двигун 14-галоновою бочкою з нагрівальною спіраллю, яка нагріває рідину до 300 градусів. В результаті напій перетворюється на перегріту пару у форсунках, які наводять мотоцикл у рух.

Мотоцикл, що працює на пиві. Фото: скрін youtube
Мотоцикл, що працює на пиві. Фото: скрін youtube

Винахідник зазначає, що ціни на бензин зростають, і це його наштовхнуло на думку створити транспорт, який зможе працювати на пиві. За його словами, мотоцикл може розігнатися до 241 кілометра на годину, але це лише попередні дані, адже максимальні можливості "залізного коня" ще потрібно з'ясувати.

Мотоцикл, що працює на пиві. Фото: скрін youtube
Мотоцикл, що працює на пиві. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Син винахідника підкреслив, що мотоцикл не принципово заправляти одним пивом. Він зможе працювати практично на будь-якому напою – від енергетиків до кави. Творці незвичайного транспортного засобу зазначають, що мотоцикл згодом стане ще одним екземпляром у їхньому домашньому музеї винаходів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, більше нам не буде соромно: українцям презентували новий ZAZ Lanos, вид із салону.

Також наш портал інформував, українець перетворив "Таврію" на електрокар із сонячними батареями: задоволення не дешеве, але окупається швидко.

Крім того, ми писали електрокар Tavria Nova 2023: ось чим українці можуть замінити Tesla, не вистачає тільки автопілота.