У місті Дніпро місцевий автолюбитель із золотими руками подарував нове життя легендарному "горбатому" ЗАЗ-968. Українець перетворив автомобіль на крутий сучасний автомобіль для пляжу. Тепер той, хто зважиться купувати цю "ластівку", повинен буде показати шорти і шльопанці.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню порталу Hyser.

Механік зізнався, що йому подобаються автомобілі, що виділяються у загальному потоці машин.

ЗАЗ "Баггі", скріншот: YouTube
ЗАЗ "Баггі", скріншот: YouTube

І справді, автомобіль, який можна оцінити на фотографіях, зовсім не нагадує класичний "Запорожець", який все ще зустрічається на українських дорогах. Ще б пак, ЗАЗ-968 змінився кардинальним чином.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ЗАЗ "Баггі", скріншот: YouTube
ЗАЗ "Баггі", скріншот: YouTube

Щоб переробити автомобіль у пляжний варіант дніпрянину довелося встановити новий багажник, капот і крила, а також позбутися даху та дверей.

Для транспортного засобу довелося створювати кастомний кузов із нуля. Змінилося все: форма капота, крил, багажника і навіть місце розташування фар.

ЗАЗ "Баггі", скріншот: YouTube
ЗАЗ "Баггі", скріншот: YouTube

Іншими словами, каркас, як і сам кузов, вийшов кастомним. Запорожець за принципом баггі втратив дах і двері, натомість отримав посилений каркас.

На фото виразно видно, що неприкритий двигун встановлений у задній частині баггі. Правильним рішенням було залишити двигун відкритим, адже він охолоджується за допомогою природної вентиляції під час руху.

ЗАЗ "Баггі", скріншот: YouTube
ЗАЗ "Баггі", скріншот: YouTube

У салоні встановили два спортивні крісла та нове кермо. Загалом у салоні теж практично неможливо зрозуміти, що спочатку це був "Запорожець". До речі, сказати, що баггі викликає з боку пішоходів та автовласників здивування та захоплення – нічого не сказати.

Нагадаємо, на "Фолькспорожець" згортатимуть шиї: умільці схрестили легендарний ЗАЗ та Volkswagen, просто лялячи.

Раніше повідомлялося, більше нам не буде соромно: українцям презентували новий ZAZ Lanos, вид із салону.

Також, кілометрові черги на кордоні України: чи вплинуть вони на вартість пального на АЗС.