У Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики парламенту виникла ініціатива щодо проведення комплексних перевірок до 19 липня.

Вона була рекомендована Податковій службі та іншим контролюючим органам. Про це повідомляє Данило Гетьманцев у своєму Telegram-каналі.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

За його даними, перевірки охоплюватимуть АЗС та інших роздрібних продавців палива з метою припинення нелегальної торгівлі пальним та інших порушень. Крім того, у парламенті хочуть проводити і контрольні закупівлі, зокрема.

У документі зазначається, що ці перевірки стосуватимуться АЗС різних типів. Податкові служби перевірятимуть такі аспекти: наявність ліцензій на роздрібну торгівлю паливом; реєстрацію РРО; дотримання акцизного складу. А ще оформлення найманих працівників тощо.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Перевірять і покупців газового конденсату, розчинників, тому що їх можуть використовувати під час незаконного виробництва палива. Повідомляється, що такі серйозні перевірки торкнуться не лише заправок, а й продавців/виробників алкоголю та тютюнових виробів.

Усі ці заходи мають забезпечити дотримання вимог законодавства та запобігти незаконним діям у сфері продажу та виробництва підакцизних товарів.

Нагадаємо, вистачить на 10 днів: у Міненерго заявили про рекордно малий запас палива в Україні

Як повідомляв "Знай.ua", забудете що таке ремонт і СТО: рейтинг найнадійніших японських авто

Знай.ua писав, українців змушують продати свої легкові авто: "Іншим важко на них дивитися"