Будь-який автовласник рано чи пізно стикається з тим, що на кузові з'являються подряпини. Це може бути результатом недбалості під час паркування, неакуратністю інших водіїв та багатьох інших ситуацій. Видалити дефект з кузова авто можна багатьма способами, але розглянемо три найпопулярніші. Про це пише autogid.

Кожен автовласник може власноручно видалити з кузова автомобіля подряпини, звичайно, якщо вони не дуже глибокі.

Автомобіль. Фото: скрін youtube
Автомобіль. Фото: скрін youtube

Спосіб №1

Можна використовувати зубну пасту, яка за сумісництвом є відмінним засобом для видалення поверхневих подряпин з лакофарбового покриття автомобіля. Так, трохи зубної пасти наносимо на м'яку ганчірку і протираємо подряпину. Після цього протираємо ділянку чистою ганчіркою. Процес слід повторювати доти, доки дефект не пропаде.

Спосіб №2

Автомобільний віск можна використовувати не тільки для того, щоб надати блиску автомобілі, а й видалити подряпину. Небагато воску слід нанести на м'яку ганчірку і протерти подряпину.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Подряпина на авто. Фото: скрін youtube
Подряпина на авто. Фото: скрін youtube

Спосіб №3

Використовувати засіб для видалення подряпин, який можна придбати у будь-якому магазині автомобільних товарів. Ці засоби наносяться на спеціальну губку, якою слід протерти пошкоджену поверхню. Однак при використанні цих засобів потрібно дотримуватись інструкції, щоб не пошкодити лакофарбове покриття авто.

Раніше портал Знай повідомляв найдешевші автомобілі: українцям показали, де можна вибрати доступний транспорт з інших країн.

Також наш портал інформував, обов'язково має бути у водія під рукою: 5 необхідних предметів у бардачку.

Крім того, ми писали, забудете що таке ремонт і СТО: рейтинг найнадійніших японських авто.