В Україні змінилися ціни на бензини А-95 та А-95+, а також на дизельне пальне. Про це свідчать дані моніторингу роздрібного ринку у період з 12 по 19 травня, надані Консалтинговою групою "А-95". Про це повідомляє enkorr.

Так, за тиждень паливо на українських заправних станціях у середньому подешевшало на 12-73 копійки. Зокрема, бензин А-95 та А-95+ знизилися в ціні на 53 та 12 копійок - до 45,16 та 47,76 гривні за літр відповідно. Дизпаливо подешевшало на 73 копійки, до 43,77 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Зазначається, що мережі АЗС "Укрнафта" знизили ціни на дизпаливо на 1,5 гривні до 42,00 гривні за літр. Бензин А-95 у цій мережі подешевшав на 1 гривню, до 43 гривень за літр. На станціях UPG бензин А-95 та ДП пропонуються по 43,90 та 41,90 гривні за літр, що дешевше на 1 гривню та 50 копійок відповідно.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На заправних станціях BVS усі види палива знизилися у ціні на 1 гривню. Також на гривню подешевшав бензин А-95 та дизпаливо у мережі "Авантаж" - до 40,50 гривні за літр.

Цінники на пальне просіли й інших мережах АЗС, зокрема AMIC, SOCAR, Shell, KLO, U.GO Chipo та інших.

Ціни на пальне. Фото: enkorr
Ціни на пальне. Фото: enkorr

Раніше портал Знай повідомляв, на заправку з каністрами не поспішаємо: експерт оцінив ризик нового дефіциту палива в Україні.

Також наш портал інформував, водії з ГБО напружилися: АЗС підняли ціни на автогаз, решта палива дешевшає.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не лише повернення ПДВ до 20%: українцям назвали ще одну причину зростання цін на пальне влітку.