Досвідчений водій завжди має кілька пляшок звичайного оцту в запасі. Це недорогий засіб, але його ефект вражає.

Почорнілі від бруду і кіптяви вихлопні патрубки. Жодний тиск цей наліт не змиє — тут потрібний спеціальний засіб, який і відкладення прибере, і хром оновить. Про це повідомляє mmr.net.ua.

Засіб для миття авто. Фото: Youtube
Засіб для миття авто. Фото: Youtube

На СТО скажуть, що треба знімати, полірувати, відновлювати. Насправді все набагато простіше: проблему вирішить звичайний оцет, який продається в будь-якому продуктовому магазині.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За допомогою тканини та пляшки з оцтом, ми можемо відновити блиск на хромованих деталях. Просто просочуючи матеріал у складі оцту і наносячи його на накладки, створюємо "компрес". Залишаємо його на кілька хвилин, потім знімаємо й протираємо елемент. Результат — блискуча поверхня, яка відбиває світло і привертає увагу всіх оточуючих.

Засіб для миття авто. Фото: Youtube
Засіб для миття авто. Фото: Youtube

Того ж ефекту можна досягти, обробивши колісні диски. Помили, протерли, поклали компрес із шматочка тканини, просоченої оцтом. За ефективністю — анітрохи не гірше за дорогий очисник.

Перед процедурою не забудьте одягнути гумові рукавички.

Нагадаємо, ми писали, як прибрати подряпину на кузові автомобіля: топ-3 найпростіших і найефективніших способів.

Як повідомляв "Знай.ua" не надумайте поставити це в багажник: водії дізналися, за що загрожує штраф у кілька сотень гривень.

Також "Знай.ua" інформував, 50 тисяч гривень - це поки що "квіточки": які існують покарання за п'яне водіння в Україні.