Протягом тижня з 26 травня до 2 червня на ринку палива відбулися зміни, які точно не сподобаються водіям, які встановили ГБО. Так, на українських АЗС почали підніматися ціни на скраплений газ. Про це свідчать дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи А-95, повідомляє enkorr.

Останній тиждень травня автогаз у середньому додав у ціні 5 копійок і продається по 21,93 гривні за літр. Так, на автозаправних станціях WOG та OKKO зріджений газ подорожчав на 0,15 та 0,05 гривні - до 22,65 та 22,75 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

АЗС Shell підняла ціну на LPG до 21,99 гривні за літр, що на 24 копійки дорожче. Водночас на станціях U.GO та VST автогаз продається по 21,60 та 20,30 гривні за літр, а це на 9 та 12 копійок дорожче, ніж тижнем раніше.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Зріджений газ подорожчав і на інших заправних станціях, зокрема, UPG, Mango, "БРСМ-Нафта". Діапазон цін на дані паливо знаходиться в межах 20,15-22,75 гривні за літр

Ціни на автогаз. Фото: enkorr
Ціни на автогаз. Фото: enkorr

До речі, за даними Мінфіну, поки автогаз дорожчає, інші види палива дещо знижуються в ціні. Станом на 2 червня бензини А-92 та А-95 подешевшали на 1 копійку – до 43,30 та 45,05 гривні за літр відповідно. Дизель подешевшав на 4 копійки – до 43,59 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пенсія є, а прав немає: названі категорії, які в 2024 році можуть позбутися посвідчення водія.

Також наш портал інформував, десятки тисяч гривень штрафу з конфіскацією: за які порушення у водіїв можуть відібрати "залізного коня".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дати хабар не вийде: в Україні розпочинають посилення на іспитах з водіння з 1 червня - камери, записи та "сюрпризи".