Для наших читачів-водіїв, які обрали автогаз як основне паливо для своєї "ластівки", у нас є кілька цікавих новин. Існує велика можливість, що найближчим часом автогаз може подешевшати.

Є також пояснення даним заявам щодо падіння ціни. Експерти заявили, що обсяг скрапленого газу, імпортованого в країну цього місяця, перевищує показники квітня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню аналітика профільного видання "Нафторинок" Олександра Сіренка.

Установка ГБО gbo-gas-service.
Установка ГБО gbo-gas-service.

"Щодо зрідженого газу, то зараз ми рухаємося таким різноспрямованим вектором, коли одні мережі продовжують рух і штовхають ціни вниз, а інші стабілізувалися і навіть почали їх підвищувати", - повідомив експерт.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сіренко очікує на стабілізацію цін найближчим часом. Він додав, що оптові ціни практично не змінились.

Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube
Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube

"Була реакція на страйки польських фермерів біля кордону. Зараз ми отримали більше газу, ніж у квітні. Зараз ціна варіюється, отже, через деякий час ціни впадуть", - підсумував експерт.

Раніше Сіренко заявляв, що ціни на бензин та дизпаливо на українських АЗС найближчим часом можуть знизитись. Так, середня ціна на АЗС становить 42-43 гривні за літр.

Експерт вважає, що основні оператори знизили ціни протягом останнього тижня на тлі відносної стабільності на депресивних раніше зарубіжних ринках.

Нагадаємо, без імпорту газу: чого чекати від наступного опалювального періоду.

Раніше повідомлялося, водіям показали нові ціни на АЗС: приводів для радості практично немає.

Також, пальне подорожчає 1,5-2 грн: власники АЗС закликають уряд відкласти законопроект.