У соціальних мережах, у спільнотах, де всі теми присвячені автомобільному тюнінгу, набирає безліч лайків знімки цікавої версії вдосконаленого "Ланоса". Легендарне українське авто тепер виглядає як у грі про гонки "Need for Speed".

Багато українців просто приємно здивовані та залишають безліч реакцій на ці знімки.

Про це стало відомо завдяки опублікованим знімкам в одній із соціальних мереж.

Тюнінгований "Ланос", скріншот: YouTube
Тюнінгований "Ланос", скріншот: YouTube

Шикарний червоний "Ланос" оснастили спортивним обважуванням з оригінальними бамперами, бічною спідницею, завдяки якій седан почав нагадувати авто, а також встановили легкосплавні диски в колір кузова.

Популярні новини зараз
Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

На окрему згадку заслуговують двері гільйотинного типу, що відкриваються на 130 градусів вгору в кращих традиціях преміальних суперкарів Lamborghini.

Тюнінгований "Ланос", скріншот: YouTube
Тюнінгований "Ланос", скріншот: YouTube

У салоні Daewoo Lanos встановили спортивні кермо та сидіння. Як силова установка, найімовірніше, був обраний 4-циліндровий 2-літровий двигун C20XE від компанії Opel, що видає до 201 кінської сили.

Шикарний тюнінг Daewoo Lanos "висадив у повітря" мережу. Більшість автолюбителів вважають, що виглядає "заряджений" Ланос не гірше, ніж різні "топові" моделі Lamborghini.

Знайшлися також і жартівники, які визначили найбільш підходящу аудиторію для цієї моделі: "Уявіть, як багато таких Ланосів могло б нашими вулицями їздити. По ньому плачуть таксисти, в таке авто всі сідали б із задоволенням!".

Нагадаємо, як швидко охолодити салон автомобіля без кондиціонера: цими способами користувався ваш дідусь.

Раніше повідомлялося, що чисто для розбитих доріг: представлений потужний електрокросовер від ЗАЗ із запасом ходу 550 км.

Також, усе, що ви чули про техогляд в Україні, вже працює: як змінилася процедура перевірки.