Нещодавно ми розповідали про дивовижне червоне Daewoo Lanos, на яке моляться всі таксисти, а ось цього разу ми помітили, що було продано унікальний чорний "Ланос", який дуже виділяється своїм тюнінгом.

Зовнішній вигляд автомобіля нагадує чимось транспорт, яким користується супергерой "Бетмен" у коміксах від DC. В Україні на цей Ланос вже знайшовся покупець.

Про цей дивовижний автомобіль пишуть такі ж автолюбителі, як і ми, на порталі Hyser.

Ланос, скріншот: YouTube
Ланос, скріншот: YouTube

Зовнішній вигляд автомобіля відрізняється від звичайного Daewoo Lanos масивним обважуванням, що включає потужні бампери та крила, а також передніми фарами від Honda Accord 7 та ліхтарями у стилі старих Ferrari.

Популярні новини зараз
Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Гроші змусять повернути державі: українців попередили Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Задні ручки обрамлені кришками, а салон отримав нові сидіння з двоколірним оздобленням, включаючи алькантару, та спортивне кермо.

Крім того, під капотом цього автомобіля встановлений потужний і нестандартний двигун - 2,0-літровий двигун від Opel Calibra потужністю не менше 150 к.с.

Ланос, скріншот: YouTube
Ланос, скріншот: YouTube

Варто зазначити, що спочатку автомобіль продавався за 5000 доларів, але зрештою його придбали за $4000.

Незважаючи на цей незвичайний тюнінг, новий власник цього Daewoo Lanos зумів переконатися в його потенціалі і придбав його, незважаючи на те, що багато людей були здивовані тим, що цей Daewoo Lanos може бути проданий.

Нагадаємо, "Москвич" із двома розетками здивував сотні українців: "Ось питання тобі, Ілон Маск".

Раніше повідомлялося, ікона стилю із 60-х: перший український мопед, за який сьогодні готові віддати цілий "Ланос".

Також, більше нам не буде соромно: українцям презентували новий ZAZ Lanos, вид з салону.