Фахівці розкрили таємницю, з якою метою автомобілістам рекомендується завжди мати під рукою повітряну кульку — деякі возять її із собою вже давно.

Виявилося, що кульку навіть не обов'язково потрібно надувати - водій може використовувати її в початковому вигляді. А все через те, що багатьом автовласникам знайома така неприємна ситуація, коли необхідно долити моторне масло, а під рукою немає вирви.

Якщо ви спробуєте налити густу рідину в двигун без додаткових пристроїв, ви просто розплещете олію.

Звичайна повітряна кулька може вирішити всі ваші проблеми. Просто потрібно натягнути його на відкриту горловину ємності, в якій знаходиться олія, та обрізати верхню частину кульки. Ви отримаєте м'який наконечник, через який масло виливатиметься рівномірно та акуратно.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

Цей трюк дуже корисний у випадку, коли потрібно заправити масло в двигун автомобіля, а наливної горловини немає під рукою. Повітряна кулька забезпечує простий і ефективний спосіб долити масло без надмірного розбризкування та втрати, можна сказати, цінної речовини.

Авто з правостороннім кермом. Фото: Yоutube
Авто з правостороннім кермом. Фото: Youtube

Ви зможете точно і без проблем поповнити олію та забезпечити нормальну роботу двигуна. Кулька неймовірно компактна і зручна в зберіганні, тому її легко взяти з собою в поїздці або тримати як у багажнику автомобіля, так і в салоні, і в бардачку.

Нагадаємо, "ввічливих" водіїв можуть покарати штрафами: що потрібно знати

Як повідомляв "Знай.uа", посвідчення водія не потрібно: на якому транспорті можна розтинати без документів

Знай.ua писав, п'яний водій здивував копів "свіжістю" під час алкотесту: прилад таких цифр ще не бачив