Фахівці розкрили таємницю, з якою метою автомобілістам рекомендується завжди мати під рукою повітряну кульку — деякі возять її із собою вже давно.

Виявилося, що кульку навіть не обов'язково потрібно надувати - водій може використовувати її в початковому вигляді. А все через те, що багатьом автовласникам знайома така неприємна ситуація, коли необхідно долити моторне масло, а під рукою немає вирви.

Якщо ви спробуєте налити густу рідину в двигун без додаткових пристроїв, ви просто розплещете олію.

Звичайна повітряна кулька може вирішити всі ваші проблеми. Просто потрібно натягнути його на відкриту горловину ємності, в якій знаходиться олія, та обрізати верхню частину кульки. Ви отримаєте м'який наконечник, через який масло виливатиметься рівномірно та акуратно.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Цей трюк дуже корисний у випадку, коли потрібно заправити масло в двигун автомобіля, а наливної горловини немає під рукою. Повітряна кулька забезпечує простий і ефективний спосіб долити масло без надмірного розбризкування та втрати, можна сказати, цінної речовини.

Авто з правостороннім кермом. Фото: Yоutube
Авто з правостороннім кермом. Фото: Youtube

Ви зможете точно і без проблем поповнити олію та забезпечити нормальну роботу двигуна. Кулька неймовірно компактна і зручна в зберіганні, тому її легко взяти з собою в поїздці або тримати як у багажнику автомобіля, так і в салоні, і в бардачку.

Нагадаємо, "ввічливих" водіїв можуть покарати штрафами: що потрібно знати

Як повідомляв "Знай.uа", посвідчення водія не потрібно: на якому транспорті можна розтинати без документів

Знай.ua писав, п'яний водій здивував копів "свіжістю" під час алкотесту: прилад таких цифр ще не бачив