Для наших дорогих та шанованих читачів, які не можуть спокійно прожити день без новин з автосвіту, є цікава історія. Справа в тому, що в мережі несподівано випливли знімки крутого твору від архітекторів "Жук-Запорожець".

Несподіване поєднання легендарного Volkswagen Beetle та українського "Запорожця" вилилося у чарівний витвір. Про це пише портал "Hyser".

Жук-Запорожець, скріншот: YouTube
Жук-Запорожець, скріншот: YouTube

Цей виготовлений на замовлення автомобіль демонструє плавне поєднання двох культових моделей автомобілів, внаслідок чого компактний автомобіль випромінює чарівність та ностальгію.

Завдяки ретельній увазі до деталей майстерність виготовлення цього нестандартного автомобіля створює враження, що він тільки-но зійшов з конвеєра.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Злиття непідвладного часу дизайну "Жука" та відмінних рис "Запорожця" створює справді унікальний у своєму роді автомобільний шедевр.

Жук-Запорожець, скріншот: YouTube
Жук-Запорожець, скріншот: YouTube

Цікаво, що останнім часом ЗАЗ займається виробництвом автомобілів Lada у дослідному порядку.

Ця співпраця дозволяє компанії Renault оцінити виробничі можливості та якість Запорізького автозаводу, сприяючи подальшому розвитку української автомобільної промисловості.

Також варто відзначити, що даний автомобіль досить симпатично виглядає.

Нагадаємо, водіям на замітку: лайфгак для швидкого охолодження салону авто.

Раніше повідомлялося, помаранчева гроза ралі: унікальна спортивна "Таврія", на яку чекали на марафоні "Дакар".

Також, відривають від серця: найпотужнішу "Таврію" вирішили продати, може "летіти" до 250 км/год.