Житель Рівненської області сконструював триколісне авто з фанери, яке дивує місцевих мешканців та поліцейських. Як виглядає автомобільне ноу-хау, показали у сюжеті "ТСН".

Гаражний умілець створив яскравий та трохи дивний електромобіль на трьох колесах. Весь кузов зроблений із фанери та встановлений електродвигун на 1,5 кВт з функцією зарядки від сонячних панелей, які встановлені на даху.

Трьохколісне авто із фанери. Фото: скрін youtube
Трьохколісне авто із фанери. Фото: скрін youtube

Транспортний засіб є досить компактним, але в салоні є одне пасажирське місце і навіть мінібагажник. Також є справжня панель приладів, яка дозволяє керувати освітленням салону, включати повороти та використовувати камеру заднього виду.

Розганяється таке диво техніки до 40 км/год, а на одному заряді може проїхати до 10 кілометрів шляху. Власник електромобіля зазначає, що дальність поїздки залежить від того, чи є пасажир і якийсь вантаж.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага
Показати ще

Трьохколісне авто із фанери. Фото: скрін youtube
Трьохколісне авто із фанери. Фото: скрін youtube

Свій проєкт майстер втілював у гаражі у вільний від роботи час. Іноді йому допомагали друзі та навіть дружина. У результаті вийшов цікавий мініавтомобіль для поїздок на ринок або магазин, який дивує місцевих і навіть поліцейських.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Залізний поні" з характером: українець зробив "горбатий" ЗАЗ-965 крутішим за сучасну іномарку.

Також наш портал інформував, такого українські дороги ще не бачили: умілець перетворив "Дев'ятку" на лютий всюдихід.

Крім того, ми писали, конструктор-самоучка створив унікальний мініавтомобіль з мотоциклетної коляски: спритний та економний.