Українські автолюбителі вміють дивувати, особливо коли справа доходить до гаражного тюнінгу. Звичайний ЗАЗ може перетворитися на спритний спорткар, кабріолет або навіть божевільний всюдихід. На цей раз в Україні виявили незвичайну "Таврію" для бездоріжжя, пише інформаційний портал ampercar.

Згадуючи автомобіль ЗАЗ-1102 у голові автолюбителів спливає одразу три факти - економний, бюджетний та компактний. Уявити, що з "Таврії" міг би вийти позашляховик, вкрай складно, проте одному ентузіасту вдалося втілити цю шалену ідею в життя.

Тюнінг "Таврії". Фото: із мережі
Тюнінг "Таврії". Фото: із мережі

Так, український майстер на базі звичайної "Таврії" побудував лютий всюдихід для "болотних прогулянок". Екстремали точно оцінять модифікований ЗАЗ.

Тюнінг "Таврії". Фото: із мережі
Тюнінг "Таврії". Фото: із мережі

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Автор проєкту підняв підвіску, суттєво збільшивши дорожній просвіт, тож прохідності такої "Таврії" позаздрять навіть деякі сучасні позашляховики. Також ЗАЗ "перевзули" у позашляхові шини з глибоким протектором, щоб покращити найкраще зчеплення з поверхнею.

На жаль, чи невідомо забезпечив власник "Таврії" повний привід. Якщо це так, то високому рівні прохідності можна навіть не сумніватися.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, для любителів динамічної їзди: як виглядає найшвидша заводська "Таврія".

Також наш портал інформував, такого українські дороги ще не бачили: умілець перетворив "Дев'ятку" на лютий всюдихід.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українські студенти створили броньоване багі для військових зі звичайної "Таврії": врятує сотні життів.