Українські АЗС засмутили водіїв черговим ціновим "сюрпризом". Багато станцій підняли цінники на скраплений газ. Скільки коштує "бюджетне" паливо, показують дані моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

У період з 6 по 13 жовтня середня вартість автогазу піднялася на 0,23 гривні за літр – до 26,07 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

За даними моніторингу, мережі АЗС ОККО та WOG за тиждень підвищили ціни на цей вид палива на 0,33 гривні – до 26,99 та 26,98 гривні за літр відповідно.

На 50 копійок вартість автогазу зросла на АЗС SOCAR та Neftek, до 26,99 гривні за літр. Заправна станція U.GO підвищила ціну на 0,33 гривні – до 25,86 гривні за літр, а мережа KLO на 0,20 гривні – до 26,49 гривні за літр.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Найбільше автогаз подорожчав у мережі VST – на 1 гривню, до 25,90 гривні за літр. Діапазон подорожчання за тиждень становить від 0,18 до 1 гривні за літр. Автогаз торгується у межах 24-26,99 гривні за літр.

Експерти пояснюють активне зростання цін тим, що у жовтні паливо завозять в Україну за вищою вартістю.

Ціни на автогаз. Фото: enkorr
Ціни на автогаз. Фото: enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, приготуйтеся вивертати кишені: АЗС піднімуть ціни на всі види палива, експерт назвав причину.

Також наш портал інформував, ціни зростають, потрібно економити: водіям підказали, як витрачати менше палива, працююча схема.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, зупиняють, але довести не можуть: українські водії уникають покарання через "гірку" помилку поліції.