Холодна пора року дратує автомобілістів не тільки коротким світловим днем і неприємною погодою. З жовтня по квітень мити машину стає майже марною справою через всюдисущу сльоту на дорогах.

Виявляється, що річ яка є на кухні у кожного, може значно спростити життя водіям та зберегти ваш автомобіль чистим надовше. Мова йже про поліетиленову плівку.

Автомобіль взимку
Автомобіль взимку

Вона виручить власників авто, які не встигли придбати спеціальний чохол-тент.

Якщо в холодну погоду звечора помити машину, а потім акуратно та ретельно накрити її звичайною поліетиленовою плівкою, то нічні снігопади та крижані дощі не зіпсують вашу "залізну крихітку".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Автомобіль взимку
Автомобіль взимку

В деяких випадках спеціальній чохол-тент навіть програє плівці.

Справа у тому, що будь-який чохол призначений для зберігання авто у паркінгу чи гаражі, де не буває сильного вітру, адже виготовляється із тонкого матеріалу.

Спеціальне "покривало" взагалі може нашкодити автомобілю та подряпати лакофарбовий шар швами.

Негода в автомобілі. Фото Freepik
Негода в автомобілі. Фото Freepik

Що ж до поліетиленової плівки, то у неї швів немає, тому можна бути з одного боку спокійним за фарбу.

Зранку вона зекономить вам час на "розгрібання" та розморожування верхньої частини авто. Ви з легкістю знімете плівку разом зі снігом. Навіть "двірники" - і ті не прилипнуть.

Раніше портал Знай повідомляв, українських водіїв попередили про жорсткі обмеження на дорогах.

Також наш портал інформував, ціни зростають, треба заощаджувати: водіям підказали, як витрачати менше палива, працююча схема.

Крім того, ми писали, українцям масово приходять чужі штрафи за перевищення швидкості: що водіям радять адвокати.