Як міг би виглядати знаменитий ЗАЗ "Славута", якби в Україні вирішили перезапустити виробництво автомобіля у 2023 році? Уявити важко, проте дизайнер Роман Прядко зміг показати своє бачення. Фото він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі facebook.

ЗАЗ "Славута" не випускається з 2011 року, але досі часто трапляється на дорогах. Автомобіль вже досить застарів, але при цьому не втратив привабливості через свою економність, низьку вартість і невибагливість.

ЗАЗ-1103. Фото: скрін youtube
ЗАЗ-1103. Фото: скрін youtube

Бюджетний автомобіль міг стати справжнім бестселером, якби його виробництво перезапустили в наші дні. Оновлений кузов ЗАЗ "Славута" виглядає просто чудово і не поступається сучасним іномаркам. Від попередньої версії автомобіля, по суті, залишилася одна назва.

Новий ЗАЗ "Славута". Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN
Новий ЗАЗ "Славута". Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Важко уявити, скільки могла б коштувати така "Славута". Однак якби вдалося зробити її бюджетною та економною, то відбою від покупців точно не було б, навіть в інших країнах.

Поки що в Україні немає можливості налагоджувати автомобілебудування через повномасштабне вторгнення росіян, однак у майбутньому цілком можливо на наших дорогах почнуть їздити нові "Славути".

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, унікальний люксовий "Запорожець" продають за ціною гарної іномарки: від одного виду дух захоплює.

Також наш портал інформував, так навіть ювеліри не підточать: у мережі показали рекордно низький Volkswagen Beetle для справжніх екстремалів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, король позашляховиків: українець переробив вантажівку ГАЗ-66 в величезний джип, майже готель на колесах.