Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити й дня без новин з автосвіту, є дуже пізнавальна новина із сусідньої Польщі. Тут у місті Лодзь практично випадково було зроблено дивовижну знахідку.

Звичайно ж, у старому складі, було знайдено колекцію автомобілів марки "Lada" кінця 90-х років. Машини виглядають майже незайманими, незважаючи на час.

Про цю знахідку пишуть такі автолюбителі, як і ми, на порталі Hyser.

Покинуті "Лади" у Лодьзі, скріншот: YouTube
Покинуті "Лади" у Лодьзі, скріншот: YouTube

Нам стало відомо, що в цій колекції представлено хетчбеки ВАЗ-2112 та універсали ВАЗ-2111, усі вони переважно сріблястого кольору. На багатьох з цих автомобілів відсутні дзеркала заднього виду та двірники, що додає інтриги їхньому відкриттю.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Хоча точне походження цих "нових" автомобілів Lada залишається оповитим таємницею, вважається, що до їхнього недавнього виявлення вони зберігалися на складі протягом багатьох років.

Покинуті "Лади" у Лодьзі, скріншот: YouTube
Покинуті "Лади" у Лодьзі, скріншот: YouTube

Моделі ВАЗ-2111 та ВАЗ-2112 випускалися з кінця 90-х років до 2008 року, коли на зміну їм прийшло сімейство автомобілів Пріора.

Нове відкриття цих автомобілів Lada пропонує захоплюючий погляд у минуле та нагадування про історію автомобілебудування, яка стояла на місці протягом десятиліть.

Покинуті "Лади" у Лодьзі, скріншот: YouTube
Покинуті "Лади" у Лодьзі, скріншот: YouTube

Знахідка цих автомобілів Lada надають автолюбителям та колекціонерам унікальну можливість придбати класичні моделі у первозданному стані.

Можливо, цим автомобілям, незважаючи на те, що їм уже два десятиліття, властивий ностальгійний зв'язок з епохою автомобільного дизайну і технологій, що минула. Однак, зважаючи на все, ці авто мало кому цікаві в нинішні часи.

Нагадаємо, навіщо використовують поліетиленову плівку в авто: незамінний лайфхак для водіїв.

Раніше повідомлялося, продаж автомобіля за довіреністю: чим це загрожує власникам.

Також, в Україні стабільно зростають ціни на пальне: депутат назвав причину і коли це припиниться.