Роздрібні ціни на скраплений газ уже почали реагувати на стрибок вартості палива на аукціоні. За 19–20 жовтня АЗС підвищили цінники на LPG на 0,10–1,3 гривні за літр. При цьому експерти прогнозують подальше збільшення вартості. Про це повідомляє інформаційний портал enkorr.

Ціни на автогаз готуються до зльоту. Трейдери з різних регіонів України зазначають, що цей вид палива вже почав дорожчати і надалі може додати до 2 гривень за літр.

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube

"Наразі ще є дешевший ресурс, тому ми збільшили свої ціни тільки на 70 копійок. Але якщо така вартість газу в дрібному гурті збережеться або буде ще вищою, то на стелі отримаємо +2 грн/л точно", - прогнозує власник мережі АЗС в одному із центральних регіонів.

Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube
Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Водночас інші трейдери зазначають, що поки що не планують подальшого підвищення цін на скраплений газ, оскільки мають запаси дешевого ресурсу.

На думку операторів ринку, підвищення цін на автогаз матиме поступовий характер і сильно залежатиме від конкурентного середовища та географічного розташування заправних станцій.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, мало платиш на АЗС, доведеться забути про їжу: в Україні депутати вирішили обкласти водіїв новим податком.

Також наш портал інформував, ціни зростають, треба заощаджувати: водіям підказали, як витрачати менше палива, працююча схема.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не лише схудне гаманець, а й заберуть авто: поліцейські розповіли, як карають водіїв за паркування на місцях для інвалідів.