Майже кожен водій стикався взимку з ситуацією, коли автомобіль не лише присипало снігом, а й скло покрилося льодом, що різко погіршує огляд. Якщо шар льоду достатньо товстий, то позбавитись цієї проблеми зовсім непросто. На його розмерзання може піти багато часу, який дуже цінний зранку.

власники авто зимою
власники авто зимою

Автомобільний експерт Роджер Гріггс запропонував поради, які дозволять зекономити вам пів годинки-годинку перед роботою.

Про це пише Express.co.uk

Фахівець розповів, що можна зробити, щоб запобігти замерзанню лобового скла.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Авто в дощ та сніг. Фото Freepik
Авто в дощ та сніг. Фото Freepik

Якщо у вас немає можливості припаркувати машину біля будівлі, намагайтеся ставити її обличчям на схід, щоб лобове скло одразу потрапляло під сонячні промені.

Якщо ви ще не встигли придбати чохол для автомобіля, можна накрити лобове скло ковдрою або картоном.

Автомобіль взимку
Автомобіль взимку

Роджер Гріггс також рекомендує заздалегідь нанести на вікна засіб проти обмерзання, щоб запобігти утворенню інею при мінусовій температурі.

Раніше портал Знай повідомляв, не лише схудне гаманець, а й заберуть авто: поліцейські розповіли, як карають водіїв за паркування на місцях для інвалідів.

Також наш портал інформував, українцям масово приходять чужі штрафи за перевищення швидкості: що водіям радять адвокати.

Крім того, ми писали, зупиняють, але довести не можуть: українські водії уникають покарання через "гірку" помилку поліції.