Патрульні звернулись до українців із проханням перевіряти свої автівки перед виїздом у холодну пору року. Під капотом можуть заховатися бездомні тваринки, які будуть шукати прихистку та тепла.

Про це йдеться в публікації пресслужби Патрульної поліції Києва.

Домашні котики, фото: Знай.ua
Домашні котики, фото: Знай.ua

У повідомленні зазначається про те, що бездомні тварини у холодну пору року шукають тепле місце а можуть заховатися у вашому автомобілі.

Найчастіше вони залазять:

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще
  • під авто;
  • під капотом;
  • під арками коліс;
  • у вихлопній трубі.

Котик. Фото Freepik
Котик. Фото Freepik

"Радимо перед тим, як завести двигун – постукайте по капоту та перевірте зазначені місця. Врахуйте, що лякливі котики можуть сховатися ще глибше", – повідомили правоохоронці.

Котик, фото: Знай.ua
Котик, фото: Знай.ua

Власників автівок закликали бути більш уважними та детально перевіряти свій транспорт перед виїздом. Такі прості дрібниці допоможуть вберегти бездомних тварин.

Нагадаємо, портал Знай інформував, після спроби обміняти права, українця відправлять до в'язниці: скористався новим сервісом

Раніше на порталі Знай повідомлялося, водії БМВ мають напружитися: копи активно штрафують за популярне порушення

Також, наш портал інформував, обов'язковий техогляд: українських водіїв попередили про важливе нововведення