Є такі "унікальні" водії, які можуть їздити власним авто довгі роки і жодного разу не потрапити в поле зору правоохоронних органів. А когось патрульні поліцейські можуть зупиняти кілька разів на місяць.

Журналісти та блогери нещодавно дізналися у співробітників Нацполіції про те, які характеристики авто найбільше "привертають увагу".

Виявилося, що серед них:

Тоноване авто. Фото: скрін youtube
Тоноване авто. Фото: скрін youtube

Тонування

Авто з сильним тонуванням вікон можуть перевіряти особливо часто, адже темне скло ускладнює видимість та викликає підозри у поліції.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Ралійна "Таврія", фото: соцмережі
Ралійна "Таврія", фото: соцмережі

Антикрила на багажнику

Авто з антикрилами на багажнику теж привертають увагу, адже це може вказувати на те, що власник авто займається тюнінгом і, не виключено, порушує певні норми.

ЗАЗ-968М. Фото: mobile.de
ЗАЗ-968М. Фото: mobile.de

Вихлопні системи з високим рівнем шуму

Автомобілі з гучними вихлопними системами чи іншими модифікаціями, які можуть порушувати норми шуму, також привертають увагу поліції.

Тому водіїв ВАЗ та Daewoo, а також старих тюнінгованих моделей Toyota, Nissan та Subaru можуть частіше зупиняти для перевірки. Нерідко власники таких автомобілів не мають страховки. Більш того, такі машини можуть використовуватися кримінальними елементами, оскільки їх можна легко позбутися у разі потреби.

Нагадаємо, як правильно вибрати моторне мастило: поради, які знадобляться як новачкам, так і досвідченим водіям.

Раніше повідомлялося, що поліція звернулася з важливим повідомленням: "Перевірте".

Також, стояти боятися! Українським поліцейським можуть дозволити застосовувати електрошокер вже скоро.