Для всіх наших читачів, які стосуються водіння авто, є дуже корисна інформація про те, як почуватися нормальним водієм під час сильного похолодання.

Звичайно, це стосується лише тих, хто вже "перевзувся" в зимову гуму, і якщо ви цього ще не зробили, то почитайте наші матеріали, і тоді вже повертайтеся до цієї статті.

На цей раз ми разом розберемося з так званою "додатковою проблемою", з якою стикаються практично всі водії з настанням холодної погоди. Йтиметься про зледеніння лобового скла.

Чистка лобового скла, скріншот: YouTube
Чистка лобового скла, скріншот: YouTube

Один із українських автоблогерів розповів про лайфгак, яким користуються водії в Ісландії, де проблема низьких температур є постійною.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Тут місцеві використовують наступний спосіб: напередодні ввечері перед поїздкою приготувати розчин із суміші води та оцту, а потім розпорошити на автомобіль перед морозною ніччю.

Оцет, фото shuba
Оцет, фото shuba

Температура замерзання оцту набагато нижча, ніж у води, що робить його відмінним засобом проти зледеніння. Вода не може осісти і замерзнути поверх оцту — при змішуванні з водою ймовірність утворення інею менше.

Чистка лобового скла, скріншот: YouTube
Чистка лобового скла, скріншот: YouTube

Матеріал із п'ятьма важливими порадами водіям, які хочуть взимку заощадити паливо, читайте на нашому сайті.

Нагадаємо, нашкодите не тільки собі, а й іншим: водіям нагадали, де не можна паркуватися взимку.

Раніше повідомлялося, прийдеться прощатися з машиною: експерт розповів, коли ви точно не пройдете техогляд.

Також, водії шкодують, що встановили ГБО: АЗС довели непритомність новими цінами на автогаз.