Воєнний стан передбачає введення нових правил та обмеження деяких свобод. Починаючи з 14 лютого воєнний стан продовжений ще на 90 днів - це вже десяте рішення стосовно цього. Особливі умови діють і для водіїв. В Міністерстві інтеграції нагадали, що потрібно водіям возити в авто в умовах воєнного стану.

Багато водіїв нехтують правилами безпеки, але дарма, особливо у в умовах війни. Тож в автомобілі обов'язково повинна бути аптечка, вогнегасник, буксирний трос, запасне колесо, знак аварійної зупинки. Але це стандартний набір, окрім якого повинні бути присутні й інші речі.

Авто на дорозі. Фото: Youtube
Авто на дорозі. Фото: Youtube

Однією з важливих речей є лопата, яка може допомогти розчистити дорогу від снігу. У крайньому разі вона допоможе під час ймовірної самооборони.

До переліку найважливіших речей входить і ніж. Цим предметом можна відкрити їжу, або ж знову можна використати для самооборони. Не зайвою буде і сокирка, яка залюбки допоможе вирубати деревину для розпалення вогню, а також для побудови тимчасового укриття.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Сокира, фото з відкритих джерел
Сокира, фото з відкритих джерел

Армований скотч стане у нагоді, коли відбудеться поломка у машині: заклеїти шланг, або ж тимчасово полагодити пошкоджений кузов. У цьому випадку ви встигнете доїхати до ремонту, і пошкодження не збільшиться.

Якщо збираєтесь у далеку дорогу, то попіклуйтесь по наявність у салоні їжі, питної та технічної води. Ці поради допоможуть навіть собі життя, особливо у період воєнного стану.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, тюнінгований ЗАЗ-968М для бездоріжжя: українець своїми руками створив невбивного монстра

Раніше наш портал інформував, українці зможуть отримати компенсацію за авто, яке постраждало від війни

Також портал Знай повідомляв, в Україні стали частіше купувати машини "одного типу" - все через ціни на бензин та електроенергію